Bilfastigheter Umeå AB

Jämtlands län

Information

Bilfastigheter Umeå AB är ett bolag som finns i Östersund. I Bilfastigheter Umeå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ejenstam, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Ejenstam, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bob Sven Paul som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Evaldsson Mörtberg, Anette M L som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilfastigheter Umeå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilfastigheter Umeå AB på telefon 090-177100.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, i huvudsak i Umeå, äga och förvalta värdehandlingar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilfastigheter Umeå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilfastigheter Umeå AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bilfastigheter Umeå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Bilfastigheter Umeå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilfastigheter Umeå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Persson, Bob Sven Paul Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Bilfastigheter Umeå AB har 556040-7743 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.