Aktiebolaget Nordisk Present

Jämtlands län

Information

Aktiebolaget Nordisk Present hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Aktiebolaget Nordisk Present finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Nordisk Present tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Nordisk Present har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Nordisk Present har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Nordisk Present så kan ni göra det genom att skicka er post till Odenskogsv. 30, 831 48, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-510010.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Nordisk Present Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Nordisk Present har idag 556052-8977 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Nordisk Present

Bolaget skall driva grossistförsäljning av presentartiklar och idrottspriser samt utföra gravyrarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Nordisk Present så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westin, Curt Håkan som är född 1958 och har titeln VD, Westin, Curt Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Joacim Håkan som är född 1987 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .