ÖT Media AB

Jämtlands län

Information

556093-9877 är organisationsnummer för verksamheten ÖT Media AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖT Media AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som ÖT Media AB finns i.

ÖT Media AB har varit registrerat sedan 1964-09-08 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖT Media AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ÖT Media AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÖT Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ÖT Media AB så kan ni göra det på telefon genom 063-161600 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska utveckla och driva webbplatser främst åt mediaföretag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÖT Media AB och det är Henriksson, Jan Göran som är född 1953 och har titeln VD, Henriksson, Jan Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemmingsson, Pär Tor-Björn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mengler Roos, Almuth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Elin Marie som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Viktoria Margaretadotter som är född 1970 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor,