Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag är ett företag som finns i Östersund. I Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tallbom, Lars Ola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Margareta Kristina Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag på telefon 063-517215.

Bolaget skall driva försäljning av hushållsmaskiner, radio och TV samt verkstadsrörelse inom samma bransch ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rahms Hushåll Radio och TV Aktiebolag har 556095-0767 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.