Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå

Jämtlands län

Information

Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1965-12-07. Men sedan 1970-01-01 så har Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tallåsv. 33, 831 42, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-123970.

Östersund arbetar för att företag som Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå och det är följande personer, Libom, Ulf Johan som är född 1950 och har titeln VD, Libom, Ulf Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Johan Markus som är född 1988 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget J. Liboms Konstruktionsbyrå är 556101-1163.