Jamtetten Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Jamtetten Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Jamtetten Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jamtetten Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Jamtetten Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1980-02-05. Men sedan 1998-01-01 så har Jamtetten Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jamtetten Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-127610.

Östersund arbetar för att verksamheter som Jamtetten Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jamtetten Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bygga, äga och förvalta en idrottshall samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jamtetten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jamtetten Aktiebolag och det är följande personer, Holm, Jan Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berged, Bo Erling Leo som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunnfors, Stig Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Hans Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant.Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Jamtetten Aktiebolag är 556203-5310.