Håkanssons Trä Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Håkanssons Trä Aktiebolag är ett bolag som finns i Östersund. I Håkanssons Trä Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Karin Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Grönvik, Åsa Matilda som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkanssons Trä Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkanssons Trä Aktiebolag på telefon 0640-51133.

Bolaget skall bedriva handel med råvaror (trävaror, metaller, oljeprodukter o.dyl.), byggmateriel, kontorsmateriel och förbrukningsartiklar, bedriva konsulterande verksamhet inom utbildning, teknik, data, bokföring och råvaruhandel, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkanssons Trä Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Håkanssons Trä Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Håkanssons Trä Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Håkanssons Trä Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkanssons Trä Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Håkanssons Trä Aktiebolag har 556233-7245 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.