Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556234-5594 är organisationsnummer för bolaget Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag finns i.

Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-10-31 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Nils Olof -Mårtensson, Nils Sören

Vill ni komma i kontakt med Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-518434 eller genom brev på följande adress:
Nifsåsv. 5, 831 52, Östersund

Bolaget skall idka reparation och försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilskadecenter i Östersund Aktiebolag och det är Holmberg, Nils Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Nils Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk Holmberg, Cecilia Nikolina K som är född 1963 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Hulda Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor