AB Nyströms Dentalteknik

Jämtlands län

Information

556237-4164 är organisationsnummer för företaget AB Nyströms Dentalteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Nyströms Dentalteknik är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som AB Nyströms Dentalteknik finns i.

AB Nyströms Dentalteknik har varit registrerat sedan 1983-12-27 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Nyströms Dentalteknik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AB Nyströms Dentalteknik är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Nyströms Dentalteknik är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AB Nyströms Dentalteknik så kan ni göra det på telefon genom 063-123335 eller genom brev på följande adress:
Residensgränd 17, 831 31, Östersund

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet och solarieverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Nyströms Dentalteknik och det är Nyström, Per Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Gerd Ketty som är född 1942 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,