Aktiebolaget Clas-Johan Alenius

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är ett Aktiebolag och skapades 1984-03-22. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Clas-Johan Alenius ska trivas.

Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade symaskiner samt utföra service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Aktiebolaget Clas-Johan Alenius Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Clas-Johan Alenius så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-126107.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Alenius, Anna-Karin Marie.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Clas-Johan Alenius är Alenius, Anna-Karin Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alenius, Klas Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehn, Sune Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Persson, Björn Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Grönvik, Åsa Matilda som är född 1974 och har titeln Revisor, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Clas-Johan Alenius har 556242-1684 som sitt organisationsnummer.