Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Östersund finns det ett Aktiebolag som heter Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag i Jämtlands län. Östersund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1985-04-15 så har Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Odensängsv. 5, 831 45, Östersund. Vi ni istället prata med Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag så kan ni göra det på 063-35251.

Bolaget skall bedriva tillverkning. projektering, försäljning och installation av värmedpump- och energisystem samt utföra VVS-installationer samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonasson, John Erik Fritiof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlöf, Lars David som är född 1980 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Värmepumphuset i Jämtland Aktiebolag har 556259-0389 som sitt organisationsnummer.