Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Östersund finns det ett Aktiebolag som heter Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag i Jämtlands län. Östersund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1986-01-27 så har Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lottg. 21, 831 46, Östersund. Vi ni istället prata med Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag så kan ni göra det på 063-512866.

Bolaget skall dels bedriva ekonomisk konsultation och utbildning, dels äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Gun Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Leif Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anders Olof som är född 1983 och har titeln Suppleant, Grönvik, Åsa Matilda som är född 1974 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Gun Barbro Elisabet -Eriksson, Leif Ingemar .

Leif Eriksson Ekonomi Aktiebolag har 556268-7284 som sitt organisationsnummer.