Verksta'n Peter Karlsson AB

Jämtlands län

Information

Verksta'n Peter Karlsson AB är ett företag som finns i Östersund. I Verksta'n Peter Karlsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Rolf Axel Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson Fabjan, Pia Katarina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Olov som är född 1941 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Verksta'n Peter Karlsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Verksta'n Peter Karlsson AB på telefon 063-181515.

Bolaget skall utföra fordonsreparationer, försäljning av reservdelar och fordonstillbehör samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Verksta'n Peter Karlsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Verksta'n Peter Karlsson AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Verksta'n Peter Karlsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Verksta'n Peter Karlsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Verksta'n Peter Karlsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Verksta'n Peter Karlsson AB har 556273-1967 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.