Thorgerzon Reklam Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Thorgerzon Reklam Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thorgerzon Reklam Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Thorgerzon Reklam Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Thorgerzon Reklam Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thorgerzon Reklam Aktiebolag ska trivas.

Thorgerzon Reklam Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklamtryck och övrig reklamverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thorgerzon Reklam Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Thorgerzon Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Thorgerzon Reklam Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-123787.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hjalmarsson, Olof Fredrik Alexander.

De som är på något sätt har med Thorgerzon Reklam Aktiebolag är Hjalmarsson, Olof Fredrik Alexander som är född 1964 och har titeln VD, Hjalmarsson, Olof Fredrik Alexander som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Boiardt, Bengt Peter Urban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Anna Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Thorgerzon Reklam Aktiebolag har 556274-5884 som sitt organisationsnummer.