Tandläkarna Edström Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Tandläkarna Edström Aktiebolag är ett bolag som finns i Östersund. I Tandläkarna Edström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edström, Kerstin Gunnel Anita som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Per Folke som är född 1973 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkarna Edström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkarna Edström Aktiebolag på telefon 063-101910.

Bolaget skall bedriva tandvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tandläkarna Edström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkarna Edström Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tandläkarna Edström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tandläkarna Edström Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkarna Edström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tandläkarna Edström Aktiebolag har 556287-6895 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.