Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag är momsregistrerat sedan2010-03-11 och har organisationsnummer 556292-6443.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-104404 alternativt besöka eller skicka post till Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag på följande adress Fritzhemsg. 1, 832 42, Frösön.

Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sjukgymnastiken ANWI Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Gabrielsson, Karin Ulla-Britt som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka sjukgymnastisk behandling, idrottsledning, försäljning av hemsidor, IT-utbildning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.