Mekonomen Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Mekonomen Östersund Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mekonomen Östersund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mekonomen Östersund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mekonomen Östersund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-27. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Mekonomen Östersund Aktiebolag ska trivas.

Mekonomen Östersund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av biltillbehör och bilreserv- delar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mekonomen Östersund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Mekonomen Östersund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Mekonomen Östersund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-575882.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Mekonomen Östersund Aktiebolag är Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mekonomen Östersund Aktiebolag har 556296-5243 som sitt organisationsnummer.