Advokatfirman Sten Ekstrand AB

Jämtlands län

Information

556300-5114 är organisationsnummer för företaget Advokatfirman Sten Ekstrand AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Sten Ekstrand AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Advokatfirman Sten Ekstrand AB finns i.

Advokatfirman Sten Ekstrand AB har varit registrerat sedan 1987-08-10 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Sten Ekstrand AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Advokatfirman Sten Ekstrand AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman Sten Ekstrand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Sten Ekstrand AB så kan ni göra det på telefon genom 0643-31052 eller genom brev på följande adress:
Ågårdarna Böle 124, 830 01, Hallen

Bolagets verksamhet skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Sten Ekstrand AB och det är Ekstrand, Sten Olof Nicolas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Barbro Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,