Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-02. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva maskinentreprenad, mekanisk verkstadsrörelse och trädförädling samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0642-42034.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjort, Bodil Margareta -Hjort, Erik Tommie -Hjort, Sven Erik.

De som är på något sätt har med Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag är .

Hjorts Entreprenad och Mekaniska Aktiebolag har 556305-2637 som sitt organisationsnummer.