Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag är ett företag som finns i Östersund. I Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viklander, Lars Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklander, Lars Erik som är född 1934 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag på telefon 063-104210.

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av herrkläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Michael Wiklander i Östersund Aktiebolag har 556319-6962 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.