Sanne H M Consulting Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara konsulterande verksamhet avseende organisation, information och IT-stöd.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sanne H M Consulting Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Sanne H M Consulting Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1988-09-15 så skapades Sanne H M Consulting Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sanne H M Consulting Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sanne H M Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556334-6781 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Sanne H M Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Sanne H M Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 063-127231 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sanne H M Consulting Aktiebolag är Olsson, Per Olov Håkan som är född 1962 och har titeln VD, Olsson, Per Olov Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanne, Hans Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidström Olsson, Sara Annica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sanne, Malin Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSimonsson, Anna-Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.