Arelia Elservice Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Arelia Elservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Arelia Elservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arelia Elservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Arelia Elservice Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1988-12-21. Men sedan 1993-01-01 så har Arelia Elservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Odenskogsv. 30, 831 48, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arelia Elservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-106181.

Östersund arbetar för att företag som Arelia Elservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arelia Elservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva eltekniska konstruktioner och installationer, försäljning av elmateriel, hushållsapparater samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arelia Elservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arelia Elservice Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Nils Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrbom Nilsson, Jan Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arelia Elservice Aktiebolag är 556343-6764.