VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556359-2814 är organisationsnummer för företaget VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag finns i.

VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-14 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5606806 eller genom brev på följande adress:
Kunskapens v. 6, 831 40, Östersund

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom värme, vatten och ventilation och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VVS-firma Agne Eriksson Aktiebolag och det är Eriksson, Erik Agne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Britta Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,