Jobri Fastigheter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Jobri Fastigheter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Jobri Fastigheter Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jobri Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-02-15.

Jobri Fastigheter Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-07-05. Men sedan 2000-02-15 så har Jobri Fastigheter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Centrumv. 19, 834 32, Brunflo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jobri Fastigheter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-22757.

Östersund arbetar för att verksamheter som Jobri Fastigheter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jobri Fastigheter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall utföra administrativa tjänster, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jobri Fastigheter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jobri Fastigheter Aktiebolag och det är följande personer, Norberg, Isak Johnny som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Britt Mari som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordin, Anders Torbjörn som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jobri Fastigheter Aktiebolag är 556365-3475.