Digitalproduktion Sverige AB

Jämtlands län

Information

Digitalproduktion Sverige AB är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Digitalproduktion Sverige AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Digitalproduktion Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-07.

Digitalproduktion Sverige AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1990-11-21. Men sedan 2006-12-07 så har Digitalproduktion Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Thoméegränd 16, 831 34, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Digitalproduktion Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-125872.

Östersund arbetar för att företag som Digitalproduktion Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Digitalproduktion Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget ska producera kreativa idéer till reklamuppdrag för produktion av film och stillbild samt event och mässor.

Firmatecknare för Digitalproduktion Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Leif Bo Erik -Rodeholt, Björn Helmer -Rodeholt, Jessica Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Digitalproduktion Sverige AB och det är följande personer, Rodeholt, Björn Helmer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Leif Bo Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodeholt, Jessica Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Digitalproduktion Sverige AB är 556409-8944.