Norderåsens VVS Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556411-1002 är organisationsnummer för företaget Norderåsens VVS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norderåsens VVS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Norderåsens VVS Aktiebolag finns i.

Norderåsens VVS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-23 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norderåsens VVS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Norderåsens VVS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norderåsens VVS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Norderåsens VVS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 063-140156 eller genom brev på följande adress:
Hemv. 28, 831 61, Östersund

Bolaget skall bedriva värme och sanitetsarbeten samt äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norderåsens VVS Aktiebolag och det är Grenholm, Per Anders Oskar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Grenholm, Kenth Anders Peder som är född 1964 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,