Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är ett av dem. Statusen för Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är att Bolaget är aktivt.

Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-14. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB ska trivas.

Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är juridisk och ekonomisk rådgivningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-124795.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB är Langhammer, Lars Tommy Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Langhammer, Johan Richard Michael som är född 1982 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Jurist & Ekonomicenter Michael Langhammer AB har 556422-3849 som sitt organisationsnummer.