Landbys Jakt & Fiskeservice AB

Jämtlands län

Information

Landbys Jakt & Fiskeservice AB är ett företag som finns i Östersund. I Landbys Jakt & Fiskeservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldsson, Pär Erik som är född 1964 och har titeln VD, Haraldsson, Pär Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ward, Mikael Kent Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larm, Anna Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Landbys Jakt & Fiskeservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Landbys Jakt & Fiskeservice AB på telefon 063-106822.

Bolaget skall bedriva försäljning av fiskeredskap, vapen, jakttillbehör och friluftsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Landbys Jakt & Fiskeservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Landbys Jakt & Fiskeservice AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Landbys Jakt & Fiskeservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Landbys Jakt & Fiskeservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Landbys Jakt & Fiskeservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Haraldsson, Pär Erik

Landbys Jakt & Fiskeservice AB har 556437-4915 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.