ÖstersundsTidningar AB

Jämtlands län

Information

ÖstersundsTidningar AB är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som ÖstersundsTidningar AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ÖstersundsTidningar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-06-01.

ÖstersundsTidningar AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1992-03-19. Men sedan 2000-06-01 så har ÖstersundsTidningar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkg. 52, 831 34, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ÖstersundsTidningar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-161600.

Östersund arbetar för att företag som ÖstersundsTidningar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ÖstersundsTidningar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva tidingsutgivning, annan medieverksamhet kapitalförvaltning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ÖstersundsTidningar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Hemmingsson, Pär Tor-Björn -Mengler Roos, Almuth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ÖstersundsTidningar AB och det är följande personer, Mengler Roos, Almuth som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Hemmingsson, Pär Tor-Björn som är född 1965 och har titeln Extern VD, Cahling, Ernst Jan Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löök, Ingegerd Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Thomas Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandvik Wiklund, Pia Marlen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot.Svensson, Sven Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ullenhag, Jörgen Uno som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsling, Per Anders Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot.Stenman, Jens Patrik som är född 1971 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Westman, Helene Anna Cecilia U som är född 1970 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för ÖstersundsTidningar AB är 556445-5318.