Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-08-13 och har organisationsnummer 556493-6622.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 063-181260 alternativt besöka eller skicka post till Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag på följande adress Bangårdsg. 2, 831 34, Östersund.

Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sven Ringvall Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ringvall, Maj-Britt som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom fastighets- och byggnadsbranschen, äga och förvalta lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.