Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556497-0894.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 063-43717 alternativt besöka eller skicka post till Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Stocke Gård 1215, 832 96, Frösön.

Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Stocke Gård Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Aronsson, Karl Johan Mattias som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka jordbruk, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.