Diös Fastigheter AB

Jämtlands län

Information

Diös Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Östersund. I Diös Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Rolf Peter som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Sundin, Bengt Christer som är född 1949 och har titeln Extern VD, Paulsson, Erik Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermelin, Ernst Gustaf Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Lars Alvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark Nilsson, Anna-Stina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Bob Sven Paul som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsbjer, Sten Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHelgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Diös Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Diös Fastigheter AB på telefon 077-0332200.

Bolagets verksamhetsmål är att direkt eller indirekt genom dotterbolag äga, förvalta och utveckla fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Diös Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Diös Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Diös Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-01 och Diös Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Diös Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Paulsson, Erik Gustav -Sundin, Bengt Christer Firman tecknas två i förening av -Larsson, Rolf Peter -Paulsson, Erik Gustav -Sundin, Bengt Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Diös Fastigheter AB har 556501-1771 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.