Peter LJ. AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva café- och bageriverksamhet, stuguthyrning för fritidsboende, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter LJ. AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Peter LJ. AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1995-01-13 så skapades Peter LJ. AB och bolaget är har F-skattsedel Peter LJ. AB har haft det sedan 1995-01-01.

Peter LJ. AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556505-4557 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Peter LJ. AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Peter LJ. AB så går det att nå dem via telefon på 0647-16050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter LJ. AB är Ljungquist, Ulf Anders Peter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ljungquist, Ulf Anders Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ljungquist, Mikael Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Pia Charlotta som är född 1966 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.