Multimedia Produktion i Östersund AB

Jämtlands län

Information

Multimedia Produktion i Östersund AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Multimedia Produktion i Östersund AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Multimedia Produktion i Östersund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Multimedia Produktion i Östersund AB har haft sedan 1998-01-01. Multimedia Produktion i Östersund AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Multimedia Produktion i Östersund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ¤SIKVÄGEN ¤55 ¤, 832 53, Frösön¤frösön men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2210384.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Multimedia Produktion i Östersund AB Privat, ej börsnoterat.

Multimedia Produktion i Östersund AB har idag 556520-5035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Multimedia Produktion i Östersund AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom radio-, TV- och databranschen, produktion av multimedia, internet, inköp och försäljning av tjänster inom multimedia, förvaltning av lös och fast egendom, handel med värdepapper, tävlingsverksamhet med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Fiskeguide event.

I Multimedia Produktion i Östersund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagen, Hans-Eric Crister Jim som är född 1966 och har titeln VD, Hagen, Hans-Eric Crister Jim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anna Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .