Rydells Fastighetsförvaltning AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Rydells Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Rydells Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Statusen för Rydells Fastighetsförvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Rydells Fastighetsförvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-04-01. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rydells Fastighetsförvaltning AB ska trivas.

Rydells Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av maskiner inom fastighetsförvaltning exempelvis skylift, lastbil och grävare samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rydells Fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rydells Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Rydells Fastighetsförvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-103360.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rydells Fastighetsförvaltning AB är Rydell, Per Ragnar Folke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Per Christian som är född 1985 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rydells Fastighetsförvaltning AB har 556530-7120 som sitt organisationsnummer.