Ulfson & Larssons Guld AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall driva butikshandel, tillverkning och reparationer av guldsmedsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulfson & Larssons Guld AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Ulfson & Larssons Guld AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1997-01-17 så skapades Ulfson & Larssons Guld AB och verksamheten är har F-skattsedel Ulfson & Larssons Guld AB har haft det sedan 1999-01-01.

Ulfson & Larssons Guld AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556537-8154 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östersund.

Just nu är Ulfson & Larssons Guld AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Ulfson & Larssons Guld AB så går det att nå dem via telefon på 063-512427 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulfson & Larssons Guld AB är Ulfson, Björn Anders som är född 1964 och har titeln VD, Ulfson, Björn Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Maria Teresia som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfson, Sara Marika Camilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Westerdahl, Per Anders Börje som är född 1966 och har titeln Suppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln RevisorLidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .