Solarnor AB

Jämtlands län

Information

Solarnor AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Solarnor AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Solarnor AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Solarnor AB har haft sedan 1997-01-01. Solarnor AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Solarnor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Strandg. 10, 440 30, Marstrand men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-7929899.

Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Solarnor AB Privat, ej börsnoterat.

Solarnor AB har idag 556539-9754 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas. är den som för stunden ansvarar för Solarnor AB

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av produkter och tjänster som baserar sig på solenergi samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Solarnor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Francke, Hans-Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .