Taxibolaget i Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Taxibolaget i Östersund Aktiebolag är ett bolag som finns i Östersund. I Taxibolaget i Östersund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hällberg, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Olov Alvar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällberg, Eva Margareta Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxibolaget i Östersund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Taxibolaget i Östersund Aktiebolag på telefon 063-513888.

Bolaget skall bedriva taxitransporter och förvaltning av värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Taxibolaget i Östersund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Taxibolaget i Östersund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Taxibolaget i Östersund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Taxibolaget i Östersund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxibolaget i Östersund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Olov Alvar -Hällberg, Eva Margareta Gunilla -Hällberg, Lars Gunnar

Taxibolaget i Östersund Aktiebolag har 556543-6424 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.