Elemin Restaurang AB

Jämtlands län

Information

Elemin Restaurang AB är ett företag som finns i Östersund. I Elemin Restaurang AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindé, Per Staffan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindé, Karl Tomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elemin Restaurang AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elemin Restaurang AB på telefon 063-127170.

Bolaget skall idka restaurangverksamhet, catering samt äga och förvalta värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elemin Restaurang AB av bolagstypen Aktiebolag.

Elemin Restaurang AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elemin Restaurang AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Elemin Restaurang AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elemin Restaurang AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Elemin Restaurang AB har 556551-1226 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.