Träkompaniet Per Malmsten AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Träkompaniet Per Malmsten AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Träkompaniet Per Malmsten AB är ett av dem. Statusen för Träkompaniet Per Malmsten AB är att Bolaget är aktivt.

Träkompaniet Per Malmsten AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-23. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Träkompaniet Per Malmsten AB ska trivas.

Träkompaniet Per Malmsten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva träförädling, försäljning av trävaror, byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Träkompaniet Per Malmsten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Träkompaniet Per Malmsten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Träkompaniet Per Malmsten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-60530.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Träkompaniet Per Malmsten AB är Malmsten, Per som är född 1962 och har titeln VD, Malmsten, Per som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmsten Hägle, Åsa Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Träkompaniet Per Malmsten AB har 556551-8379 som sitt organisationsnummer.