Ope Traktortjänst Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Ope Traktortjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Ope Traktortjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ope Traktortjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Ope Traktortjänst Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1999-04-29. Men sedan 1999-01-01 så har Ope Traktortjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ope 199, 831 92, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ope Traktortjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-35722.

Östersund arbetar för att bolag som Ope Traktortjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ope Traktortjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva maskinentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ope Traktortjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ope Traktortjänst Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Clas Eric Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzon, Kersti Agneta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ope Traktortjänst Aktiebolag är 556569-5417.