Barret AB

Jämtlands län

Information

Barret AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Barret AB finns. I Östersund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Barret AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Barret AB har haft sedan 2000-10-09. Barret AB har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Barret AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Öneslingan 11, 832 51, Frösön men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-140830.

Östersund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Barret AB Privat, ej börsnoterat.

Barret AB har idag 556575-4446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lundholm, Sten Göran i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Barret AB

Bolaget skall bedriva konsulting avseende telekommunikation, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Barret AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundholm, Sten Göran som är född 1948 och har titeln VD, Lundholm, Sten Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Anders Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Johansson, Karl Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rolandsson, Rolf Olof Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnhage, Bo Örjan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotAlmlöf, Björn Urban som är född 1970 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.