Charden Reklam Östersund Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Charden Reklam Östersund Aktiebolag är ett företag som finns i Östersund. I Charden Reklam Östersund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Stefan Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Charles Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Trapp, Markus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Charden Reklam Östersund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Charden Reklam Östersund Aktiebolag på telefon 063-574060.

Bolaget skall bedriva reklambyrå och handel med present- och profilreklam, samt handel och förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Charden Reklam Östersund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Charden Reklam Östersund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Charden Reklam Östersund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Charden Reklam Östersund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Charden Reklam Östersund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Stefan Andreas -Trapp, Markus

Charden Reklam Östersund Aktiebolag har 556576-9006 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.