Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva bil- och mekanisk verkstadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1999-12-10 så skapades Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-27.

Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556580-0702 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 063-40404 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Godenius, Bernth Olov Klemens -Godenius, Sven Erik Inge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Orrvikens svets och mekaniska verkstad Aktiebolag är Godenius, Sven Erik Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Godenius, Bernth Olov Klemens som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvstål, Mona Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.