Sporren i Jämtland AB

Jämtlands län

Information

Sporren i Jämtland AB är en verksamhet som finns i Östersund. I Sporren i Jämtland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svelander, Per Örjan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Fundin, Nina Susanne som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sporren i Jämtland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sporren i Jämtland AB på telefon 063-127451.

Bolaget skall bedriva byggnadsentrepenad, snickerier, skogskonsulttjänster samt uppfödning av travhästar och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sporren i Jämtland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sporren i Jämtland AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sporren i Jämtland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-08-14 och Sporren i Jämtland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sporren i Jämtland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sporren i Jämtland AB har 556593-7017 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.