Telelänken totalkommunikation i Östersund AB

Jämtlands län

Information

556599-4455 är organisationsnummer för bolaget Telelänken totalkommunikation i Östersund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telelänken totalkommunikation i Östersund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östersund som är den kommunen som Telelänken totalkommunikation i Östersund AB finns i.

Telelänken totalkommunikation i Östersund AB har varit registrerat sedan 2000-10-27 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Telelänken totalkommunikation i Östersund AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Telelänken totalkommunikation i Östersund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Telelänken totalkommunikation i Östersund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Sven Eilert

Vill ni komma i kontakt med Telelänken totalkommunikation i Östersund AB så kan ni göra det på telefon genom 063-181920 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 3, 831 45, Östersund

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultation av totala kommunikationslösningar innefattande data- telefoniinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Telelänken totalkommunikation i Östersund AB och det är Eriksson, Sven Eilert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Sven-Olof Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pär Erland som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,