Corrosion & Consulting i Östersund AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva uthyrning av, samt handel med maskiner och maskinvaror, ytbehandling av strålkonstruktioner, konsultationer inom ytbehandling, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Corrosion & Consulting i Östersund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Corrosion & Consulting i Östersund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2001-05-04 så skapades Corrosion & Consulting i Östersund AB och bolaget är har F-skattsedel Corrosion & Consulting i Östersund AB har haft det sedan 2003-02-20.

Corrosion & Consulting i Östersund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556610-9772 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Corrosion & Consulting i Östersund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Corrosion & Consulting i Östersund AB så går det att nå dem via telefon på 070-3318828 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Corrosion & Consulting i Östersund AB är Strömstedt, Jan Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Casselbrant, Britt Charlotte M som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .