Ventinvent Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Ventinvent Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. Ventinvent Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Ventinvent Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-12-24 och har organisationsnummer 556614-0553.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-105610 alternativt besöka eller skicka post till Ventinvent Aktiebolag på följande adress Bangårdsg. 71, 831 45, Östersund.

Ventinvent Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-12-24.

I Ventinvent Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Ulla Gunnel Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva teknik- och kunskapsutveckling inom databashantering med inriktning framförallt på medicintekniska applikationer samt idka därmed förenlig verksamhet.