Scandinavian MediCopter AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Scandinavian MediCopter AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Scandinavian MediCopter AB är ett av dem. Statusen för Scandinavian MediCopter AB är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian MediCopter AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-29. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Scandinavian MediCopter AB ska trivas.

Scandinavian MediCopter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva flygverksamhet, uthyrning, skolning, medicinska tjänster och service av luftfartyg med särskild inriktning på ambulanstransportsverksamhet med helikopter ävensom äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian MediCopter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Scandinavian MediCopter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian MediCopter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-120780.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansen, Henry Martin.

De som är på något sätt har med Scandinavian MediCopter AB är Hansen, Henry Martin som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Henry Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sandberg, Peter Rune Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Grunewald, Per Henrik som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlfeldt, Karin Agneta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Brodén, Bo Ulf som är född 1957 och har titeln RevisorNiska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian MediCopter AB har 556617-7084 som sitt organisationsnummer.