Bil o fritid i Jämtland AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling, uthyrning och handel med fordon inom fritidssektorn. Försljning aoch montering av reservdelar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bil o fritid i Jämtland AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Bil o fritid i Jämtland AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2002-04-24 så skapades Bil o fritid i Jämtland AB och verksamheten är har F-skattsedel Bil o fritid i Jämtland AB har haft det sedan 2003-05-15.

Bil o fritid i Jämtland AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556627-2471 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östersund.

Just nu är Bil o fritid i Jämtland AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bil o fritid i Jämtland AB så går det att nå dem via telefon på 070-2381382 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bil o fritid i Jämtland AB är Sundvall, Anders Jonny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjältman, Marie Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Grönvik, Åsa Matilda som är född 1974 och har titeln Revisor, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .